Menüü

Uudised

14:18 04. november 2022

ÄRA JÄÄ RONGIST MAHA!

Tänasest on müügil Valga muuseumis lauamäng VEDUR, tule ja tutvu, vii soovi korral endaga kaasa. Mängu hind 15.- Kingituseks temaatiline postkaart!

Kuid see ei ole veel kõik :)

Loosime välja nutikella kõigi vahel, kes ostavad lauamängu Vedur perioodil 27.10 – 13.11.22

Võidu saamiseks tee ülekanne minifrima kontole: Ragnar Ljaškov: EE881010011921933222; selgitusega Lauamäng Vedur ning jäta oma nimi Facebooki kommentaari.

Aadress: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087286265898

Mängu saab kätte Valga Muuseumist, Valga Põhikoolist või posti teel (lisandub postikulu).

Mängu hind: 15.-

Kogu pere lauamäng „Vedur“

Pühendusega esimese rongi saabumisele Tartust Valka 135. aastat tagasi

Mäng põhineb raudtee ja Valgamaa temaatilistel küsimustel, täringuveeretamisel ning sobib mängimiseks lastele ja noortele nii koos eakaaslaste kui vanematega. Mängu eesmärk on jagada kultuurilist osasaamist läbi koostöö ja mängulise tegevuse. Kui sulle meeldib Monopol siis sulle meeldib ka lauamäng „Vedur“, kus Sul on võimalus osta endale rongijaam Valga-Tartu vahel ning teenida omale teiste reisijate piletitulu. Igal mängijal on kaks mängunuppu ning sul võimalus liigutada oma mängunuppe kahel erineval laual, tulenevalt täringu numbrist, vaata kummal laual liikumine sulle sobib. Kuid sisemisel, ringikujulisel mängulaual saad liikuda maksimaalselt kaks mängukorda järjest.

Mäng saab läbi kui küsimused saavad otsa või juhul kui ühel mängijatest on pankrot. Võidab see, kes teenib rongisõiduga kõige enam raha! Valga jaama läbides ära unusta vilistada: „Tuut-tuut“!

Mängu edasimüüja on minifirma „Vedur“

Minifirma juht: Sven Saarmann

Turundusjuht: Ragnar Ljaskov

Müügijuht: Markus Rebane

Küsimuste korral kirjuta: mfvedur@gmail.com

Ava ostukorv